Gel untuk pembesaran zakar

Beli Titan gel di Pondok-Kabe

Gel Titan gel
Rp550000Rp1100000
4.120

Untuk memesan Titan gel

Potongan harga -50%

Bagaimana saya memesan gel?

Sekiranya anda ingin memesan Titan Gel di Pondok-Kabe, anda perlu membuat permohonan di laman web rasmi. Masukkan nombor telefon dan nama anda di ruangan pesanan dan klik pesanan di borang hubungan. Pengurus syarikat kami akan menghubungi dalam satu jam untuk menjawab semua soalan menarik anda, membuat pesanan dan menjelaskan butiran pesanan. Kami hanya menghantar barang tanpa nama dan harga sebenar. Ini bermaksud bahawa pek dengan gel itu dibungkus dalam beg yang tidak dapat ditembusi, yang menjadikannya mustahil untuk mengenal pasti kandungannya.

Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurir atau pos dan harga rendah yang dijamin membolehkan setiap lelaki mencapai martabat yang mereka mahukan. Titan Gel berharga Rp550000.

Cara membeli di Pondok-Kabe Titan gel

Gel pembesaran zakar Titan Gel adalah ubat yang terbukti berkesan untuk lelaki. Ia meningkatkan ukuran dan ketebalan zakar serta keinginan dan berdasarkan bahan semula jadi.

Cara membuat pesanan

Untuk berjaya menerima Titan Gel Creme di Pondok-Kabe, masukkan nama dan nombor telefon anda di laman web rasmi dalam borang pesanan. Gel ini berharga Rp550000 sahaja di Indonesia anda. Pesan dengan diskaun 50%. Syarat promosi adalah terhad. Kos penghantaran bungkusan ke alamat anda melalui kurier mungkin berbeza dari bandar lain di Indonesia. Sekarang isi borang permohonan dan pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan dan menjelaskan butirannya. Selepas itu, tunggu pemberitahuan pakej. Selepas anda menerima bungkusan, anda boleh membayarnya.

Kami hanya menghantar gel dalam bungkusan tertutup tanpa pengenalan diri - tiada siapa tetapi anda akan tahu apa yang ada dalam bungkusan itu. Bayar barang semasa penerimaan