Gel untuk pembesaran zakar

Beli Titan gel di Bandung

Gel Titan gel
Rp550000Rp1100000
4.120

Untuk memesan Titan gel

Potongan harga -50%

Bagaimana saya membeli gel?

Bagi mereka yang ingin memesan Titan Gel di Bandung, anda perlu membuat permohonan di laman web rasmi. Berikan nombor telefon dan nama anda dalam borang hubungan dan dengan kami dan dalam masa satu jam pengurus syarikat akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan untuk penghantaran cepat dan menjelaskan butiran pesanan. Kami menghantar barang tanpa nama dan diskaun 50%. Ini bermaksud bahawa pek dengan gel itu dibungkus dalam beg yang tidak dapat ditembusi, yang menjadikannya mustahil untuk mengenal pasti kandungannya.

Bayaran adalah pembayaran tunai pada pakej dan menjamin kos rendah yang membolehkan setiap lelaki mencapai harga diri yang diinginkan. Titan Gel berharga Rp550000.

Cara membeli di Bandung Titan gel

Gel pembesaran zakar Titan Gel adalah produk yang terbukti berkesan untuk lelaki. Ia meningkatkan ukuran dan ketebalan zakar serta keinginan dan berdasarkan bahan semula jadi.

Cara membuat pesanan

Sekiranya anda ingin menerima Titan Gel Creme di Bandung, isi borang pesanan di laman web rasmi. Gel ini berharga Rp550000 sahaja di Indonesia anda. Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%. Bayaran kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak ke kota di Indonesia. Sekarang isi borang permohonan dan pilih kaedah penghantaran untuk menjelaskan butirannya. Selepas itu, tunggu pemberitahuan pakej. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau di kurir yang menghantar bungkusan.

Kami hanya menghantar gel dalam bungkusan tertutup tanpa pengenalan diri - tiada siapa tetapi anda akan tahu apa yang ada dalam bungkusan itu. Bayar barang semasa penerimaan