Gel untuk pembesaran zakar

Beli Titan gel di Labuan Bajo

Gel Titan gel
Rp550000Rp1100000
4.120

Untuk memesan Titan gel

Potongan harga -50%

Bagaimana saya membeli gel?

Sekiranya anda ingin memesan Titan Gel di Labuan Bajo, anda perlu membuat permohonan di laman web rasmi. Dalam borang pesanan, nyatakan nombor telefon untuk komunikasi dan nama dalam borang hubungan dan pengurus syarikat kami akan menghubungi anda untuk menasihati anda dan mengatur penghantaran cepat dan untuk menjelaskan perincian pesanan. Kami hanya menghantar barang tanpa nama dan harga yang dikurangkan. Ini bermaksud bahawa pek dengan gel itu dibungkus dalam beg yang tidak dapat ditembusi, yang menjadikannya mustahil untuk mengenal pasti kandungannya.

Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan kos rendah yang dijamin membolehkan mana-mana lelaki mencapai martabat yang mereka mahukan. Titan Gel berharga Rp550000.

Cara membeli di Labuan Bajo Titan gel

Gel pembesaran zakar Titan Gel adalah produk yang terbukti berkesan untuk lelaki. Ia meningkatkan ukuran dan ketebalan zakar serta keinginan dan berdasarkan bahan semula jadi.

Cara membuat pesanan

Anda boleh memesan Titan Gel Creme dari Labuan Bajo. Masukkan nama dan nombor telefon anda di laman web rasmi dalam borang pesanan. Gel ini berharga Rp550000 sahaja di Indonesia anda. Hanya sekarang anda boleh memesan diskaun -50%. Kos penghantaran bergantung pada jarak ke kota di Indonesia. Isi borang permohonan sekarang dan kami akan menjelaskan butiran pesanan melalui telefon untuk menjelaskan butirannya. Selepas itu, tunggu pemberitahuan pakej. Selepas anda menerima bungkusan, anda boleh membayarnya.

Kami hanya menghantar gel dalam bungkusan tertutup tanpa pengenalan diri - tiada siapa tetapi anda akan tahu apa yang ada dalam bungkusan itu. Bayar barang semasa penerimaan