Gel untuk pembesaran zakar

Beli Titan gel di Vasior

Gel Titan gel
Rp550000Rp1100000
4.120

Untuk memesan Titan gel

Potongan harga -50%

Bagaimana saya mendapatkan gel?

Sekiranya anda ingin memesan Titan Gel di Vasior, anda perlu membuat permohonan di laman web rasmi. Anda meninggalkan permintaan di laman web, memberikan nombor telefon dan nama anda dalam borang hubungan dan penasihat kami akan segera menghubungi anda untuk memberi nasihat mengenai pesanan dan mendaftarkan permintaan untuk penghantaran ke alamat anda dan untuk menjelaskan perincian pesanan. Kami hanya menghantar barang tanpa nama dan harga sebenar. Ini bermaksud bahawa pek dengan gel itu dibungkus dalam beg yang tidak dapat ditembusi, yang menjadikannya mustahil untuk mengenal pasti kandungannya.

Pembayaran pakej setelah penerimaan dan harga rendah yang dijamin membolehkan mana-mana lelaki mencapai martabat yang mereka mahukan. Titan Gel berharga Rp550000.

Cara membeli di Vasior Titan gel

Gel pembesaran zakar Titan Gel adalah produk yang terbukti berkesan untuk lelaki. Ia meningkatkan ukuran dan ketebalan zakar serta keinginan dan berdasarkan bahan semula jadi.

Cara membuat pesanan

Untuk membeli Titan Gel Creme di Vasior, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan di laman web rasmi. Gel ini berharga Rp550000 sahaja di Indonesia anda. Tempoh promosi adalah terhad. Cepat beli dengan potongan 50%. Kos yang tepat untuk menghantar bungkusan ke alamat anda oleh posmen mungkin berbeza di kota-kota lain di Indonesia. Sekarang isi borang permohonan dan operator akan menghubungi anda melalui telefon untuk mengesahkan pesanan dan menjelaskan butirannya. Selepas itu, tunggu pemberitahuan pakej. Selepas anda menerima bungkusan, anda boleh membayarnya.

Kami hanya menghantar gel dalam bungkusan tertutup tanpa pengenalan diri - tiada siapa tetapi anda akan tahu apa yang ada dalam bungkusan itu. Bayar barang semasa penerimaan