Gel untuk pembesaran zakar

Beli Titan gel di Pulau ALOR

Gel Titan gel
Rp550000Rp1100000
4.120

Untuk memesan Titan gel

Potongan harga -50%

Bagaimana saya mendapatkan gel?

Sekiranya anda ingin membeli Titan Gel di Pulau ALOR, anda perlu membuat permohonan di laman web rasmi. Pada borang pesanan, berikan nombor telefon dan nama anda dalam borang hubungan dan pengurus kami akan menghubungi anda sebentar lagi dan menjawab soalan anda serta menjelaskan perincian pesanan. Kami hanya menghantar barang tanpa nama dan dengan potongan harga. Ini bermaksud bahawa pek dengan gel itu dibungkus dalam beg yang tidak dapat ditembusi, yang menjadikannya mustahil untuk mengenal pasti kandungannya.

Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurir atau pos dan harga rendah yang dijamin membolehkan setiap lelaki mencapai martabat yang mereka mahukan. Titan Gel berharga Rp550000.

Cara membeli di Pulau ALOR Titan gel

Gel pembesaran zakar Titan Gel adalah ubat yang terbukti berkesan untuk lelaki. Ia meningkatkan ukuran dan ketebalan zakar serta keinginan dan berdasarkan bahan semula jadi.

Cara membuat pesanan

Untuk pesanan Titan Gel Creme yang berjaya di Pulau ALOR tinggalkan permintaan di laman web kami di laman web rasmi. Gel ini berharga Rp550000 sahaja di Indonesia anda. Kongsi! Beli diskaun 50%. Kos tepat untuk menghantar bungkusan melalui pos atau kurir mungkin berbeza-beza bergantung pada kota di Indonesia. Sekarang isi borang permohonan dan operator akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan dan menjelaskan butirannya. Selepas itu, tunggu pemberitahuan pakej. Anda boleh membayar bungkusan setelah anda menerimanya di pejabat pos atau kurir.

Kami hanya menghantar gel dalam bungkusan tertutup tanpa pengenalan diri - tiada siapa tetapi anda akan tahu apa yang ada dalam bungkusan itu. Bayar barang semasa penerimaan