Gel untuk pembesaran zakar

Beli Titan gel di Tanjung-Selor

Gel Titan gel
Rp550000Rp1100000
4.120

Untuk memesan Titan gel

Potongan harga -50%

Bagaimana saya membeli gel?

Sekiranya anda ingin memesan Titan Gel di Tanjung-Selor, anda perlu membuat permohonan di laman web rasmi. Anda perlu memasukkan maklumat hubungan anda dalam borang hubungan pada borang pesanan dan penasihat kami akan menghubungi anda sebentar lagi untuk menjawab pertanyaan anda mengenai pembayaran dan penghantaran dan untuk menjelaskan butiran pesanan. Kami hanya menghantar barang tanpa nama dan dengan diskaun sah -50%. Ini bermaksud bahawa pek dengan gel itu dibungkus dalam beg yang tidak dapat ditembusi, yang menjadikannya mustahil untuk mengenal pasti kandungannya.

Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan kos rendah yang dijamin membolehkan mana-mana lelaki mencapai martabat yang mereka mahukan. Titan Gel berharga Rp550000.

Cara membeli di Tanjung-Selor Titan gel

Gel pembesaran zakar Titan Gel adalah ubat yang terbukti berkesan untuk lelaki. Ia meningkatkan ukuran dan ketebalan zakar serta keinginan dan berdasarkan bahan semula jadi.

Cara membuat pesanan

Bagi mereka yang ingin memesan Titan Gel Creme di Tanjung-Selor, masukkan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan di laman web rasmi. Gel ini berharga Rp550000 sahaja di Indonesia anda. Cepat beli dengan potongan 50%. Syarat promosi adalah terhad. Kos penghantaran bungkusan bergantung pada jarak ke kota di Indonesia. Sekarang isi borang permohonan dan tunggu pengurus menghubungi untuk menjelaskan butirannya. Selepas itu, tunggu pemberitahuan pakej. Anda boleh membayar bungkusan setelah anda menerimanya di pejabat pos atau kurir.

Kami hanya menghantar gel dalam bungkusan tertutup tanpa pengenalan diri - tiada siapa tetapi anda akan tahu apa yang ada dalam bungkusan itu. Bayar barang semasa penerimaan