Gel untuk pembesaran zakar

Beli Titan gel di Sangir

Gel Titan gel
Rp550000Rp1100000
4.120

Untuk memesan Titan gel

Potongan harga -50%

Bagaimana saya memesan gel?

Sekiranya anda ingin membeli Titan Gel di Sangir, anda perlu membuat permohonan di laman web rasmi. Gunakan borang pesanan dan masukkan butiran pesanan dalam borang hubungan dan wakil kami dan syarikat akan segera menghubungi dan menjawab soalan dan menjelaskan butiran pesanan. Kami hanya menghantar barang tanpa nama dan separuh harga. Ini bermaksud bahawa pek dengan gel itu dibungkus dalam beg yang tidak dapat ditembusi, yang menjadikannya mustahil untuk mengenal pasti kandungannya.

Setelah menerima bungkusan, pembayaran mesti dibuat kepada kurir atau melalui pos, dan kos rendah yang dijamin akan membolehkan mana-mana lelaki mencapai martabat yang diinginkan. Titan Gel berharga Rp550000.

Cara membeli di Sangir Titan gel

Gel pembesaran zakar Titan Gel adalah produk yang terbukti berkesan untuk lelaki. Ia meningkatkan ukuran dan ketebalan zakar serta keinginan dan berdasarkan bahan semula jadi.

Cara membuat pesanan

Bagi mereka yang ingin mendapatkan Titan Gel di Sangir, sila masukkan nama dan nombor telefon anda di laman web rasmi. Gel ini berharga Rp550000 sahaja di Indonesia anda. Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%. Kos penghantaran bungkusan melalui kurir mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak ke kota Indonesia. Sekarang isi borang permohonan dan pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan dan menjelaskan butirannya. Selepas itu, tunggu pemberitahuan pakej. Anda hanya membayar setelah anda menerima bungkusan dari kurier atau pos.

Kami hanya menghantar gel dalam bungkusan tertutup tanpa pengenalan diri - tiada siapa tetapi anda akan tahu apa yang ada dalam bungkusan itu. Bayar barang semasa penerimaan