Gel untuk pembesaran zakar

Beli Titan gel dalam Hit the Kim

Gel Titan gel
Rp550000Rp1100000
4.120

Untuk memesan Titan gel

Potongan harga -50%

Bagaimana saya mendapatkan gel?

Untuk berjaya membeli Titan Gel Dalam Hit the Kim, anda perlu membuat permohonan di laman web rasmi. Tinggalkan permintaan menggunakan borang pesanan, masukkan nombor telefon dan nama anda di borang hubungan dan pengurus syarikat kami akan menghubungi anda untuk mendapatkan nasihat mengenai permintaan pembelian dan menjelaskan perincian pesanan. Kami hanya menghantar barang tanpa nama dan harga yang berpatutan. Ini bermaksud bahawa pek dengan gel itu dibungkus dalam beg yang tidak dapat ditembusi, yang menjadikannya mustahil untuk mengenal pasti kandungannya.

Setelah menerima bungkusan, pembayaran mesti dibuat kepada kurir atau melalui pos, dan kos rendah yang dijamin akan membolehkan mana-mana lelaki mencapai martabat yang diinginkan. Titan Gel berharga Rp550000.

Cara membeli dalam Hit the Kim Titan gel

Gel pembesaran zakar Titan Gel adalah produk yang terbukti berkesan untuk lelaki. Ia meningkatkan ukuran dan ketebalan zakar serta keinginan dan berdasarkan bahan semula jadi.

Cara membuat pesanan

Anda boleh memesan Titan Gel Creme di Pukul Kim dengan mengisi borang pesanan ringkas di laman web rasmi. Gel ini berharga Rp550000 sahaja di Indonesia anda. Hari ini ada diskaun 50%, anda mempunyai masa untuk membeli dengan harga yang dikurangkan. Kos penghantaran bungkusan berbeza dengan bandar di Indonesia. Sekarang isi borang permohonan dan pilih kaedah penghantaran untuk menjelaskan butirannya. Selepas itu, tunggu pemberitahuan pakej. Bayar pesanan hanya setelah menerima pakej.

Kami hanya menghantar gel dalam bungkusan tertutup tanpa pengenalan diri - tiada siapa tetapi anda akan tahu apa yang ada dalam bungkusan itu. Bayar barang semasa penerimaan