Gel untuk pembesaran zakar

Beli Titan gel di Lhok-Cloth

Gel Titan gel
Rp550000Rp1100000
4.120

Untuk memesan Titan gel

Potongan harga -50%

Bagaimana saya mendapatkan gel?

Sekiranya anda ingin memesan kain Titan Gel di Lhok, anda perlu membuat permohonan di laman web rasmi. Dalam borang pesanan, anda perlu memberikan nombor telefon dan nama anda dalam borang hubungan dan pengurus kami akan menghubungi anda dalam masa terdekat dan memberitahu anda masa penghantaran dan menjawab semua soalan anda dan menjelaskan butiran pesanan. Kami hanya menghantar barang tanpa nama dan harga yang berpatutan. Ini bermaksud bahawa pek dengan gel itu dibungkus dalam beg yang tidak dapat ditembusi, yang menjadikannya mustahil untuk mengenal pasti kandungannya.

Pembayaran pakej setelah penerimaan dan harga rendah yang dijamin membolehkan mana-mana lelaki mencapai martabat yang mereka mahukan. Titan Gel berharga Rp550000.

Cara membeli di Lhok-Cloth Titan gel

Gel pembesaran zakar Titan Gel adalah produk yang terbukti berkesan untuk lelaki. Ia meningkatkan ukuran dan ketebalan zakar serta keinginan dan berdasarkan bahan semula jadi.

Cara membuat pesanan

Untuk membeli Titan Gel Creme di Lhok-Kain, isi borang pesanan ringkas di laman web rasmi. Gel ini berharga Rp550000 sahaja di Indonesia anda. Hanya hari ini DISKAUN -50%, anda mempunyai masa untuk mendapatkannya dengan harga yang sangat berpatutan. Kos penghantaran bungkusan bergantung pada jarak ke kota di Indonesia. Sekarang isi borang permohonan dan tunggu sehingga operator menghubungi, yang akan menghubungi anda secepat mungkin untuk menjelaskan butirannya. Selepas itu, tunggu pemberitahuan pakej. Bayaran hanya setelah penerimaan pakej di alamat anda.

Kami hanya menghantar gel dalam bungkusan tertutup tanpa pengenalan diri - tiada siapa tetapi anda akan tahu apa yang ada dalam bungkusan itu. Bayar barang semasa penerimaan