Gel untuk pembesaran zakar

Beli Titan gel di Bintuni

Gel Titan gel
Rp550000Rp1100000
4.120

Untuk memesan Titan gel

Potongan harga -50%

Bagaimana saya membeli gel?

Sekiranya anda ingin membeli Titan Gel di Bintuni, anda perlu membuat permohonan di laman web rasmi. Anda perlu memasukkan maklumat hubungan anda dalam borang hubungan pada borang pesanan dan pengurus kami akan menghubungi anda dalam masa satu jam dan menasihati anda serta menjelaskan butiran pesanan. Kami hanya menghantar barang tanpa nama dan murah. Ini bermaksud bahawa pek dengan gel itu dibungkus dalam beg yang tidak dapat ditembusi, yang menjadikannya mustahil untuk mengenal pasti kandungannya.

Bayaran adalah pembayaran tunai pada pakej dan menjamin kos rendah yang membolehkan setiap lelaki mencapai harga diri yang diinginkan. Titan Gel berharga Rp550000.

Cara membeli di Bintuni Titan gel

Gel pembesaran zakar Titan Gel adalah produk yang terbukti berkesan untuk lelaki. Ia meningkatkan ukuran dan ketebalan zakar serta keinginan dan berdasarkan bahan semula jadi.

Cara membuat pesanan

Sekiranya anda ingin menerima Titan Gel di Bintuni, sila masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan di laman web rasmi. Gel ini berharga Rp550000 sahaja di Indonesia anda. Pesan dengan diskaun 50%. Syarat promosi adalah terhad. Kos tepat untuk menghantar bungkusan melalui pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di berbagai kota di Indonesia. Sekarang isi borang permohonan dan operator akan menghubungi anda melalui telefon untuk mengesahkan pesanan dan menjelaskan butirannya. Selepas itu, tunggu pemberitahuan pakej. Bayar pesanan hanya setelah menerima pakej.

Kami hanya menghantar gel dalam bungkusan tertutup tanpa pengenalan diri - tiada siapa tetapi anda akan tahu apa yang ada dalam bungkusan itu. Bayar barang semasa penerimaan